Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark juliennejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark juliennejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Juliennejern

Sidste produkt på vores liste er Westmark Juliennejern som vi har fundet til 159,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette juliennejern fra Westmark laver fine strimler af dine grøntsager og er perfekt til at lave grøntsagsspaghetti af eksempelvis squash.
Juliennejernet er gjort i metal er høj, tysk kvalitet og leveres i Westmarks retro jubilæums-emballage….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Juliennejern på listen er Westmark Juliennejern fra KitchenOne.dk med en pris på 159.00. Billigste udvalgte Juliennejern er Westmark Juliennejern som du kan købe for 159.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Westmark Juliennejern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Juliennejern tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juliennejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Juliennejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juliennejern: