Mandolinjern.dk » Alle guides » Rivejern » Rig-tig Rivejern

Bedste Rig-tig Rivejern: Se top 1

(opdateret marts 2023)

Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Rig-tig rivejerne. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på Rig-tig rivejerne | ✅ Rivejern-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 1 bedste Rig-tig rivejerne

Her kan du se hele vores liste over de bedste Rig-tig rivejerne som du kan finde lige nu.

De 1 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: Rig-Tig GRATEFUL rivejern, grå

Sidste produkt på vores liste er Rig-Tig GRATEFUL rivejern, grå som vi har fundet til 369,- hos Erling Christensen Møbler.

  • Alsidigt køkkenredskab med 4 rivejern
  • Lavet af holdbart rustfrit stål
  • Nem at rengøre i opvaskemaskine
  • Godt og stabilt greb med gummirem
  • Ideelt til at rive ost og grøntsager

Rig-Tig GRATEFUL rivejern i grå er et praktisk og funktionelt køkkenredskab, der er designet til at rive, raspe, skære og skiveskære forskellige ingredienser. Rivejernet har en praktisk størrelse og er udstyret med fire forskellige rivejern i ét, hvilket gør det til et alsidigt redskab i køkkenet.

Rivejernet er lavet af rustfrit stål og er holdbart og robust. Det er også nemt at rengøre, da det kan tåle opvaskemaskine. Rivejernet har en praktisk gummirem i både top og bund, der sikrer en god og stabil greb, når du bruger det.

Med Rig-Tig GRATEFUL rivejern kan du rive fint eller groft, raspe eller skæreskære ingredienser direkte ned i en opbevaringskasse eller skål, og undgå spild. Rivejernet er også ideelt til at rive ost, grøntsager, frugt og meget mere.

Rivejernet har en højde på 5 cm, en længde på 25 cm og en dybde på 10 cm. Det kommer i en flot grå farve og er en del af Rig-Tig serien, der er kendt for deres praktiske og funktionelle køkkenredskaber.

Se hos Erling Christensen Møbler ❯❯

Andre mærker af rivejerne

På vores liste her har vi samlet de 1 bedste rivejerne på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde det helt rigtige rivejern til dine behov: