Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Microplane juliennejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Microplane juliennejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Microplane Juliennejern

Sidste produkt på vores liste er Microplane Juliennejern som vi har fundet til 274,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Microplanes Gourmet Juliennejern er designet med et ergonomisk og behageligt soft grip-skæfte, som sikrer sig et godt tag, mens du arbejder.
Juliennejernets skarpe blad er fremstillet af foto-ætset rustfrit stål, som er hårdført og tåler hyppigt brug og v…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Microplane Juliennejern på listen er Microplane Juliennejern fra KitchenOne.dk med en pris på 274.00. Billigste udvalgte Juliennejern er Microplane Juliennejern som du kan købe for 274.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Microplane Juliennejern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Microplane Juliennejern tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juliennejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Juliennejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juliennejern: