Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Lurch rivejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Lurch rivejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Lurch Multi Rivejern II 4- i-1 (1 stk)

Sidste produkt på vores liste er Lurch Multi Rivejern II 4- i-1 (1 stk) som vi har fundet til 299,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Multi rivejern med beholderMulti rivejern fra Lurch med 3 forskellige jern.
Der medfølger en stor beholder på 1,5 liter så dine fødevarer kommer direkte ned i opfangsbeholderen, hvilket gør at dine grøntsager eller frugter ikke spredes ud over køkkenborde…

Se hos Helsebixen.dk ❯❯

Dyreste Lurch Rivejern på listen er Lurch Multi Rivejern II 4- i-1 (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Rivejern er Lurch Multi Rivejern II 4- i-1 (1 stk) som du kan købe for 299.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Lurch Rivejern data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Lurch Rivejern tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rivejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Rivejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rivejern: