Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Kyocera rivejern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kyocera rivejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern

Sidste produkt på vores liste er Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern som vi har fundet til 359,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette rivejerns-sæt fra Kyocera indeholder et mandolinjern, et juliennejern, et finere rivejern af plastik og en beholder på 600ml. Bunden af beholderen er udstyret med en gummiring, så den ikke rykker sig på bordet, når du river.
Kyoceras rivejern er ken…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Kyocera Rivejern på listen er Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern fra KitchenOne.dk med en pris på 359.00. Billigste udvalgte Rivejern er Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern som du kan købe for 359.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Kyocera Rivejern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kyocera Rivejern tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Rivejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Rivejern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Rivejern: