Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Kyocera juliennejern. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Kyocera juliennejern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kyocera Juliennejern

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Kyocera Juliennejern” fås til 234,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kyoceras rivejern er kendetegnet ved deres enormt skarpe keramiske blade, og dette juliennejern er ingen undtagelse.
Med rivejernet følger en “handguard” af plastik, som beskytter dine fingre, når du river….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern

Sidste produkt på vores liste er Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern som vi har fundet til 359,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Dette rivejerns-sæt fra Kyocera indeholder et mandolinjern, et juliennejern, et finere rivejern af plastik og en beholder på 600ml. Bunden af beholderen er udstyret med en gummiring, så den ikke rykker sig på bordet, når du river.
Kyoceras rivejern er ken…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Kyocera Juliennejern på listen er Kyocera Sæt m. mandolijern, juliennejern og rivejern fra KitchenOne.dk med en pris på 359.00. Billigste udvalgte Juliennejern er Kyocera Juliennejern som du kan købe for 234.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 125 kr.
Ovenstående Kyocera Juliennejern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Kyocera Juliennejern tilbud er opdateret i dag 06-12-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Juliennejern guides:

Fandt du ikke det rigtige Juliennejern blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Juliennejern: