Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde WMF mandolinjern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle WMF mandolinjern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: WMF Mandolinjern

Sidste produkt på vores liste er WMF Mandolinjern som vi har fundet til 856,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mandolinjernet fra det tyske køkkenemperium WMF er meget effektivt og er lavet af materialer i høj kvalitet.
Det kan bruges til at skære frugt og grøntsager i alle afskygninger og er for eksempel velegnet til at skære kartofler i skiver til en lækker gra…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste WMF Mandolinjern på listen er WMF Mandolinjern fra KitchenOne.dk med en pris på 856.00. Billigste udvalgte Mandolinjern er WMF Mandolinjern som du kan købe for 856.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående WMF Mandolinjern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle WMF Mandolinjern tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mandolinjern guides:

Fandt du ikke det rigtige Mandolinjern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mandolinjern: