Du er landet på Mandolinjern.dk, det helt rigtige sted at finde Westmark mandolinjern. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Westmark mandolinjern tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Westmark Mandolinjern m. 5 blade

Sidste produkt på vores liste er Westmark Mandolinjern m. 5 blade som vi har fundet til 400,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Klar nemt grøntsagerne med dette mandolinjern fra Westmark.
Takket være den smarte holder, har du hele tiden et godt greb omkring råvaren og du behøver ikke være bange for at skære dig.
Mandolinjernet står stabilt, grundet de skridsikre gummifødder.
På de…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Westmark Mandolinjern på listen er Westmark Mandolinjern m. 5 blade fra KitchenOne.dk med en pris på 400.00. Billigste udvalgte Mandolinjern er Westmark Mandolinjern m. 5 blade som du kan købe for 400.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Westmark Mandolinjern data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Westmark Mandolinjern tilbud er opdateret i dag 03-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Mandolinjern guides:

Fandt du ikke det rigtige Mandolinjern blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Mandolinjern: